the doors we open and close each day decide the lives we live

har haft brännbollsturnering hela dagen i skolan, var inte med själv men min klass vann mot alla elever fast när dom spelade mot lärarna förlorade dom haha. men det var en ganska chill dag, alla sjuor typ satt och skrek och hejade hela dagen haha!
efter skolan for jag till rafaela med tjejerna och där solade vi en stund! sen måsta jag fara hem och så for jag till dinos där hela elevrådet väntade på mig eftersom att jag alltid är sen haha, sen åt vi middag där och det var riktigt trevligt! :D
efter middagen for jag&matilda till jennifer där vi satt och pratade och sånt några timmar, sen träffade vi lite fina personer och så var vi med dom ett tag!
godnatt!

1. sötissoroush 2. felicia & jag firade midsommar i förväg så hon pyntade mina skor jättefint♥ 3. heja adriaaan
*
1. vet inte. 2. coola mohammed 3. min grässittarkompis toffe yeyeye

1. mohammed, apa som vanligt 2. lärarlaget :') 3. steek

en vecka till sommarlovet♥

hejsan på er, denhär dagen har inte varit så händelserik, skolan var seg och vi gjorde nästan ingenting eftersom det här var sista dagen:D efter skolan gick jag ut med mixa nån timme och ikväll for jag med jennifer&matilda och köpte godis tills imorgon när det är brännbollsturnering haha! 
börjar halv 9 imorgon och jag har bestämt mig för att sova ordentligt inatt, så godnatt!

this can work if you let it

måndag: red efter skolan, riktigt kul var det men nu har jag extremt ont i svanskotan haha. på kvällen for jag med jennifer&matilda till stan och gjorde lite saker, sen mötte vi orre, hemming & adam så vi for med dom till stenkrossen en stund! :) när jag kom hem for jag ut på en väldigt sen joggingtur haha!
 
tisdag: började dagen med volleyboll på mariebad med alla 7or, sista gympatimmen och det var väldigt trevligt!
sista timmen var vår fina klass till lillaholmen på fågelskådning, underbart!! typ.
efter skolan var jag med matilda till maxinge och sen på kvällen for vi ut och åt glass :D sen mötte vi upp rafaela&jennifer och så satt vi och pratade och dansade svandansen hahah :')
 
idag: sista provet för sjuan, sista engelskatimmen, sista onsdagen osv!! så sköööönt att jag klarat av massor med hemska onsdagar, och nu äntligen är dom över :D!
fick ut svenskaprovet, och vi fick veta förra veckan vad vi hade fått, läraren sa "10, full pott!" till mig, sen är det ju inte så kul att man egentligen fick 8 haha.
fick även ut historiaprovet, fysikprovet & engelskaprovet där jag fick 8, 9- & 9- :D
 
ikväll var jag med jennifer&matilda och vi "invigde" mitt garage haha ;)
1, 2 & 3: lillaholmen med klassen! 4. lillaholmen med matilda haha;)

1. fötterrrr 2. testade rafaelas solbrillor, kände mig otroligt cool 3. lillaholmen igen haha.. 4. solade lite:D

garageeet
1. Matilda tog en liten tupplur i skolan 2. nu var det slut på bilder så det fick bli dendär haha
3. film på religionen<3 4. ozzy sötis

Skolan

Är i skolan justnu på en riktigt tråkig historiatimme, vi ser på nån film som faktiskt är lite intressant men ändå väldigt tråkig haha! Efter skolan ska jag till sleipner som vanligt och ikväll har jag tänkt jogga. Ni får ha en bra dag!


typisk söndag

vaknade ungefär halv 1 idag, riktigt skönt att få sova länge! lite senare for jag till matilda med jennifer och kollade på lite avslutningsklänningar, sen for matilda och jag till smarket och köpte middag. efter det for jag hem och åt middag samtidigt som jag såg på 90210 och där vid 7 for jag&matilda till jennifer och så såg vi på film, mysigt när det regnade också :D kom hem typ halv 11 och då duschade jag och efter det har jag chattat med massa folk och lite sånt.
och nu är det bara 4 riktiga skoldagar kvar eftersom att på fredag är det brännbollsturnering, måndag-onsdag nästa vecka har vi minitillval, torsdag är vi med klassen hela dagen och fredag avslutning! :D gud vad fort det har gått!
men nu börjar klockan bli mycket så godnatt!
hahah klantig som jag är så föll jag med cykeln och nu har jag ont i rumpan.

it's all about us

började dagen med att äta frukost ute medans jag solade :)) sen for jag till jennifer där hon och matilda var och vi skulle ha farit nånstans men vi fastnade hemma hos jennifer så där stod vi på hennes balkong och pratade haha :D
ikväll var jag med jennifer och matilda och fixade en sak, sen där vid 12 for vi till lillaholmen och tog nattdopp! efter det cyklade vi genom stan med rutiga pyjamasbyxor, uppsatt hår, vinterkläder osv haha.
men nu ska jag sova, godnatt!

torsdagkväll & fredagkväll

hejhej, var jättepepp igårkväll och trodde det skulle bli en bra kväll, men allt blev tvärtom. tillslut brast det för mig och allt kom på en gång, sa nog saker som jag inte ens menar.
ikväll var jag med jennifer och vi var väl mest hos henne! imorgon har jag inga planer men nu har jag ingenting mera att skriva så godnatt!

bråttom

det här har varit en väldigt händelserik dag haha! började med att vi skulle fortsätta på vår teater på svenskan och jag kan ju säga att jag blir helt galen på min klass haha. 
sen hade jag dubbeltimme musik, dubbeltimme bildkonst, matte & sist franska :))
efter skolan for jag hem till matilda där vi bakade kokosbollar, sen for vi och mötte upp rafaela&jennifer och vi satt på nån brygga och hade det mysigt haha :D
efter det for vi på ett litet äventyr om man säger så, haha rafaela fick tillbaks sin cykel som blev stulen i somras!! :D 
men nu fick jag bråttom så hejdå!
1. kung<3 2. rafaela fick tillbaks sin älskade! 3. jennifer ordnade upp maten.. 4. soroush&jennifer pissar ner sig av skratt :')

onsdag

heej, i måndags for jag som vanligt till sleipner efter skolan och red, hade säkert 1000 spindlar och andra kryp på mig efteråt eftersom att vi red i djungeln, typ.
på kvällen var jag med jennifer och matilda en stund! 
igår började dagen med en jobbig & rolig gympatimme, somnade när jag skrev engelskaprov hahah så alltså har jag ingen aning om vad jag skrev på sista sidan.. sen på biologin tog vi in miljontals spindlar, humlor, getingar, mördarsniglar osv i klassen och jag trodde jag skulle svimma. hela klassen satt och inspekterade alla äckliga djur och där stod jag 5 meter bort från alla andra ensam i ett hörn haha. efter skolan cyklade jag hem en bit med kevin och det var trevligt!
idag hade vi fysikprov som jag inte pluggat till alls typ, vill inte ens veta hur det går haha. sen gjorde vi nån teater i klassen och min grupp ska göra 5 bockarna bruse som strippar på en bro typ, kreativt! haha nej men ikväll var jag med jennifer & matilda och vi pratade väl mest och testade lite roliga saker :') 
men nu måste jag verkligen stänga av datorn och försöka sova, godnatt!
glada såhär mitt i tisdagen || våldtagning på hög nivå

jetecolt || apa mohammed som bestämde sig att våldta mitt och hans skåp.
nån läskig hund hos jennifer :') || tjockishunden badade♥

min vecka

måndag: for som vanligt och red efter skolan, hade Hokus och vi hade hoppning, jag hoppade 80, högsta för mig haha :') på kvällen gjorde jag nog inte så mycket tror jag!
 
 
tisdag: var till sverige med mamma och shoppade :D fick med mig två linnen, en hollister tröja, strumpor, skor, underkläder och lite annat hem!
1. båteen
2. ett av linnena
3. fina kassar
4. mys med mixa♥
 
onsdag: skolan gick väldigt segt, skrev ett historiaprov som jag fick 8 i och fick även reda på att jag fick 8 i religionsprovet också! 

1. förlåt matilda<3
2. elliooot
3. jennifers och min nya idol!!
4. :)))
1. det andra "linnet"!
2. 
3. 90210 och teeee
4. johan, vacker.
 
torsdag: det hände väl inte så mycket denna dag, var med jennifer & matilda på kvällen.
1. peddoblick jajamen
2. glader!
3. matildas lillebror<3
4. haha matilda tog min mobil och tog typ 400 foton :')
 
fredag: slutade 1 och for hem och solade en stund, sen var jag, felicia, jennifer, rafaela & matilda till maxinge och köpte lite saker :D efter det for jag med jennifer & matilda till kotipizza och åt middag, sen på kvällen var vi med wille och orre!
1. familj
2. ojoj
3. hejsan
4. fin utsikt!
 
lördag: for till grönalund med jennifer, egentligen skulle katti&sonja också varit med men sonja blev sjuk :((( men det var kul och jag förstår inte att jag har åkt både fritt fall och eclipse.
och måste bara säga att eclipse inte var så läskig faktiskt!! :o den var nog lite obehaglig när man åkte runt där längst upp men annars var det bara skönt att åka den haha :')
 
på båten påväg hem var vi väl lite med wille och adam, + några andra haha. när jag kom hem upptäckte jag att min avslutningsklänning hade kommit och den var väl helt okej! har storlek s men den är skitstor så mormor ska sy in den hahah :')
1. taggade i bussen!
2. :')
3. underbar mössa!!
4. romantiska i kärlekstunneln<33
1. kärlekstunneln igen
2. eclipse
3. ja vad ska man säga.
4. sket ner oss.
1. middag typ :')
2. mitten av eclipse, jennifers bild!
3. dramatiska jennifer 
4. klänningen!
 
söndag: steg upp ungefär klockan 12 och sen där vid 1 kom jennifer hit, vi fixade en bild kan man säga hihih och sen fotade vi lite! ikväll var jag med jennifer & matilda och åt första bollglassen för iår :D 
1. hello
2. vacker blomma
3. det regnar blad på matildas gård haha!
4. första gången jag använder shorts iår:D
 
men nu känner jag att jag behöver sova, så godnatt!

massa bilder

har egentligen inte så stor lust att blogga, men eftersom att många säger att jag ska göra det så gör jag det ändå!
det har hänt ganska så mycket under tiden jag inte har bloggat men orkar inte berätta om alla dagar så nu kommer ni få massa bilder och lite text haha!
 
1. jennifer sov här från tisdag till onsdag eftersom att vi var lediga då:D
2. hade tråkiiigt
3. samma som ettan
4. snodde av sonja, men trevlig valborg hade jag iallafall med massa personer!

1. min och matildas finfina halsdukar på syslöjden!
2. var ute och gick med hunden
3. promenaad med cp klassen♥
4. jennifer på dejt med soffan
 
1. min syster proppade i sig majsbågar!
2. hittade på min mobil, jennifer som egopixar med min nalle :')
3. hejhej
4. tog en liten fika med jennifer på maxinge!
 
1. kärring med bondgård på huvudet
2. matilda upptäckte något hemskt
3. :D
4. snodde soroushs skor, jättefina var dom♥
 
1. brände sönder handen på locktången:(
2. cyklade till järsö med jennifer&matilda och åt lunch!
3. grät lite med harry
4. hoppsan
 
1. soroush som är stolt över sitt schema med hästar!
2. charlieee
3. upptäckte en megaspindel i huset klockan 3 på natten, sket ner mig och kastade en träsko på den.
4. eldade lite!
 
orkade inte med fler bilder nu men jag berättar om den här senaste veckan ikväll i ett inlägg! ni får ha det braa






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus